Linnunlaulun hirsinen rivitalo rakentuu Kaanaan asuntoalueelle Raisioon. Kaanaa on rauhallista, perinteistä pientaloaluetta, jossa voi elää lähellä luontoa.

Leppoisaa elämää luonnon lähellä

Linnunlaulussa yhdistyvät moderni pientaloasuminen perinteikkäällä, rauhallisella alueella sekä loistavat kulkuyhteydet palvelujen äärelle Raisioon, Naantaliin ja Turkuun.

Linnunlaulun hirsinen rivitalo rakentuu Kaanaan asuntoalueelle Raisioon. Kaanaa on rauhallista, perinteistä pientaloaluetta, jossa voi elää lähellä luontoa. Raisionlahti ja sen tunnetut luontopolut lintutorneineen ovat vain reilu kilometrin päässä. Horisontissa siintävät Pansion ”maailmankahvat” eli telakan suuret, siniset nosturit.

Linnunlaulun harmaat hirsiseinät sopivat kauniisti vehreään ympäristöönsä ja luovat suojaisan kotipesän koko perheelle. Linnunlaulussa viihtyvät kaikki lapsista varttuneisiin.

Linnunlaulun rakentaa Arjasmaa Yhtiöihin kuuluva Rakennustoimisto Laamo Oy. Lue lisää Laamosta.

KOHTEEN PERUSTIEDOT

Osoite: Kuminakatu 1, Raisio.

Valmistuu: Kesällä 2023

Asunnot:

5 kpl 3h+kt+s, 77 m2

3 kpl 4h+kt, 94,5 m2

Arkkitehtitoimisto: Bellarc Oy

Rakentaja: Rakennustoimisto Laamo Oy

KUVIA KOHTEESTA

PERINTEISEN PIENTALOALUEEN PARHAAT PUOLET

Kaanaan alue on ollut perheiden suosiossa jo usean vuosikymmenen ajan. Monipuolinen rakennuskanta kertoo alueen historiasta ja tekee naapurustosta viehättävän ja moni-ilmeisen.

Linnunlaulun valoisa ja aurinkoinen tontti on alueen harvoja vapaana olevia tontteja, joten jatkuva uudisrakentaminen ei tule häiritsemään asumisen rauhaa. Kaanaassa voikin kokea asuvansa kuin maaseudulla, sillä metsiä, puita, puistoja ja polkuja löytyy aivan kotioven tuntumasta. Linnunlaulun vieressä on perinteikäs siirtolapuutarha kukkaloistoineen.

Julkinen liikenne vie nopeasti Raision keskustaan sekä Naantaliin ja Turkuun. Naantalin ohitustielle sujahtaa omalla autolla muutamassa minuutissa, jos haluaa välttää Turun keskustan matkallaan kohti Helsinkiä.

IKIAIKAISTEN MÄNTYHIRSIEN SUOJAAMA TURVAPAIKKA

Linnunlaulu on yksikerroksinen, tyylikäs rivitalo, jossa yhdistyvät kodikkuus ja ekologisuus. Rakentamisessa huomioidaan kestävä kehitys, ja rakennuksen hiilijalanjälki on pieni. Kaikki materiaalivalinnat ovat laadukkaita ja luontoa kunnioittavia, kuten ikiaikainen ja kestävä, painumaton massiivihirsi. Lämmitysmuotona on edullinen maalämpö.

Asuminen on huoletonta ja tilavaa. Linnunlaulussa on viisi kolmiota ja kolme neljän huoneen ja keittiön asuntoa. Kaikkiin asuntoihin kuuluu kaksi tilavaa terassia ja oma autokatospaikka. Asuntojen pintamateriaalit ovat ajattomia ja sopivat kauniisti hirsitalon tunnelmaan.

Linnunlauluun on hyvä perustaa perheen oma kotipesä vuosiksi ja vuosikymmeniksi eteenpäin.

ASUNNOT

MATERIAALIT

Materiaalivalinnat määrittelevät talon hengen ja kertovat korkeasta laadusta. Lue rakennustapaselosteesta, mitä olemme valinneet tulevaan kotiisi.

LÄHELLÄ KAIKKEA

5 km

Raision keskustaan

11 km

Turun keskustaan

6 km

Naantalin keskustaan

1,5 km

Raision lahdelle

50 m

Linja-autopysäkille

2 km

Päiväkotiin

2 km

Alakouluun

2 km

Kauppaan