Elämän parhaat neliöt raunistulan rimassa

Saarnimetsän siimeksessä, jokivartta pitkin viisi minuuttia keskustasta on paikka, jonne on lyhyt matka ihan mistä vaan. Siellä on kaikki, mitä tarvita keksii, eikä mitään ylimääräistä. Se on Rima. Paras paikka kodille.

Virusmäentie 69, 20300 Turku

TEHTIIN TILAA ELÄMÄLLE

Kukaan ei halua ylimääräistä nurkkiin pyörimään – tai ylimääräisiä nurkkia. Rimassa jokainen neliö ja muoto on tarkkaan suunniteltu ja pieteetillä mietitty. Selkeälinjainen arkkitehtuuri, laadukkaat materiaalit, suuret ikkunapinnat ja lämmin puulattia tekevät juuri sen, mitä kodin pitääkin: luovat raamit omannäköiselle asumiselle.
Rakennusvuosi: 2020
Osoite: Virusmäentie 69, Turku
Asuntojen lukumäärä: 10
Kokonaisneliöt: 997 m2

KOTI IHAN SIINÄ

Rima nostaa rimaa asumiselle – viettää nyt arkea historiallisessa työläiskaupunginosassa ihan Aurajoen uomassa, ympärillä pelkkää vehreää luontoa, ja samalla tietää, että kaikki kantakaupungin palvelut ja elämykset ovat ihan parin minuutin matkan päässä. Aikatauluissahan parasta on se, kun ne voi tehdä itse. Mene siis minne menet, koti on aina lähellä.

PAIKKA OLLA

Sitä tietää tulleensa kotiin, kun tuntee kuuluvansa jonnekin. Koti on paikka olla – läsnä, itselle ja toiselle. Olla niin, että löytää arjesta ne suuret pienet hetket, kun aika vähän pysähtyy ja tavanomaisessa onkin jotain taianomaista. Kun omalla terassilla virittelee pientä puutarhaa, kävelee verkkaisesti metsän siimeksessä lähikauppaan. Käpertyy sohvannurkkaan ihan koko perheen voimin ja naureskelee arjen kommelluksille ja miettii, että niin. Kotona ollaan.