KYMPPIKERROS

Miltä tuntuisi asua Turun yllä? Katsella omalta kattoterassilta kaupungin kattoja aina Tuomiokirkolle ja Tähtitorninmäelle asti ja laskeutua Eerikinkadulle omalla hissillä. Kymppikerros on koti, missä jokainen päivä on pala luksusta – kuin katsoisi arkea hieman ylempää. Urbaanin penthousen maailma on tumma ja ylellinen. Tyylikäs muotokieli, älykäs arkkitehtuuri ja tarkoin, laatu edellä valitut materiaalit ja kiinteät kalusteet luovat vaikuttavan pohjan, josta tehdä omansa näköinen.

Tutustu Kymppikerrokseen

Flow 55

FLOW 55

Jokainen koti on arkkitehtoninen kokonaisuus, jota materiaalivalinnat tukevat ja johon sisustus antaa viimeisen leimansa. Mietimme kodin hengen jo heti alkumetreillä, sillä haluamme suunnitella ja rakentaa täydellisen kodin puitteet juuri sinulle. Lopputuloksena on tyyli, joka kestää aikaa, mutta on kiinni tässä päivässä.

Flown 43 asuntoa on suunniteltu ja toteutettu ympäristöään kunnioittaen – kestävästi ja laadukkaasti, Barkerinpuiston tyyliä ja rakennuksen ikää muistaen. Parvekkeiden ja terassien suuret lasipinnat ottavat vastaan valon ja avaavat eteensä kaupungin rytmin ja jokimaiseman.

Löydä oma Flow

RIMA

Rima nostaa rimaa asumiselle – viettää nyt arkea historiallisessa työläiskaupunginosassa ihan Aurajoen uomassa, ympärillä pelkkää vehreää luontoa, ja samalla tietää, että kaikki kantakaupungin palvelut ja elämykset ovat ihan parin minuutin matkan päässä. Aikatauluissahan parasta on se, kun ne voi tehdä itse. Mene siis minne menet, koti on aina lähellä.

Tutustu Rimaan

Rima
Taso

TASO

Kodin suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja. Voi saada unelmien sijainnin meren lähellä, puiden suojassa kaupungin tuntumassa, modernin, ympäristöään kunnioittavan arkkitehtuurin, laadukkaan rakentamisen ja tarkkaan kuratoitujen materiaalien harmonian.

Mikäpä siinä kotona, ilta-auringon tulviessa olohuoneeseen lasisen seinän lävitse. Ihmetellä, kuinka graafiset linjat ja yksinkertainen kulmikkuus sulautuvat saumattomasti pihalta avautuvaan metsään ja tietää, että ihan hetken päässä viipyy meri. Voi vaikka keittää kahvit termospulloon ja lähteä veneelle, tai omalle terassille nauttimaan viilenevästä kevätillasta.

Koe modernin asumisen Taso