As Oy Kaarinan Castellum

Ekologiset hirsirivitalot, joissa on hyvä elää ja hengittää. Kaksi paritaloa ja kaksi neljän asunnon rivitaloa. Asunto oy Kaarinan Castellum on täydellinen asuinpaikka rauhaa rakastaville kaupunkilaisille. 

Luonnon tuomaa luksusta kaarinan rauhalinnassa

Asunto oy Kaarinan Castellum tuo asumiseen luksusta luonnosta ja turvaa maailman tuulilta.

Talon nurkalta avautuvat monipuoliset ulkoilumaastot, jotka tarjoavat maalaismaisemaa, merenrantaa ja mielenrauhaa. Mäen takana sijaitsevaan Kuusistonsalmeen voi pulahtaa uimaan Hovirinnan ja Voivalan viihtyisillä uimarannoilla tai lähimmältä uimalaiturilta 300 metrin päästä. Omalle veneelle voi hankkia paikan lähialueelta, venepaikkoja vuokraa Kaarinan kaupunki.

As Oy Kaarinan Castellumin rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen ja kohteelle ollaan hakemassa arvostettua Joutsenmerkkiä, eli pohjoismaista ympäristömerkkiä. Lue lisää Joutsenmerkistä.

Asunto Oy Kaarinan Castellumin rakentaa Arjasmaa Yhtiöihin kuuluva rakennustoimisto Laamo Oy. Lue lisää Laamosta.

KOHTEEN PERUSTIEDOT

Osoite: Herraskartanonkatu 16-18, Kaarina

Valmistuu: 05/2022

Asunnot: 12 kpl

2 kpl 5h+kt+s, 112 m2

4 kpl 4h+kt+s, 98 m2

4 kpl 3h+kt+s, 82,5 m2

2 kpl 2h+kt+s, 65,5 m2

Arkkitehtitoimisto: Bellarc Oy

Rakentaja: Rakennustoimisto Laamo Oy

KUVIA KOHTEESTA

EKOLOGISTA KODIKKUUTTA

Asunto oy Kaarinan Castellum on kahden paritalon ja kahden rivitalon moderni kokonaisuus, joka sulautuu tyylikkäästi ympäristöönsä. Talojen massiivihirsiseinissä yhdistyvät kestävä ekologisuus ja lämmin kodikkuus. Värimaailma on lainattu saaristosta ja ikimetsistä, katon profiili rantakallioista.

As Oy Kaarinan Castellum valmistuu toukokuussa 2022. Asukkaat voivat muuttonsa jälkeen keskittyä nauttimaan tuulen suhinasta ja lintujen laulusta, koska koko naapurusto on jo valmis. 

Kaarinan keskustaan ja sen monipuolisiin palveluihin on tästä maalaisidyllistä matkaa pari kilometriä.  Turun kulttuuririentoihin ja palkittuihin ravintoloihin ajaa vartissa.

TUMMA ULKOKUORI, VALOISA SYDÄN

Asunto Oy Kaarinan Castellumissa on yhteensä 12 avaraa yhden kerroksen asuntoa: kaksioita, kolmioita sekä neljän ja viiden huoneen asuntoja. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat kaikissa kodeissa suuren avoimen tilan, jossa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Asuntojen seesteinen tunnelma jatkuu myös makuuhuoneisiin sekä sauna- ja kylpytiloihin.

Valo tulvii ikkunoista jokaiseen asuntoon ja terassit avautuvat suoraan viihtyisälle pihalle. As Oy Kaarinan Castellumissa on hyvä elää ja hengittää, sillä luonto on lähellä ja kotia suojaa tuttu ja turvallinen, ikiaikainen ja kestävä hirsi.