Me ymmärrämme kodin päälle.

Koti on elämäsi arvokkain hankinta. Siksi meille on tärkeää huomioida myös sellaiset asiat, joiden arvoa ei voi mitata rahassa.

VAIN PARAS KOTI ON KYLLIN HYVÄ

Arjasmaa on perheyritys, joka ymmärtää kodin päälle. Me ymmärrämme, että mielekäs asuminen on laadukkaan rakentamisen ja viihtyisän ympäristön summa, mutta että vasta asukkaat tekevät kiinteistöstä kodin.

Jokaisella meistä on oma tapamme asua, ja se tapa voi muuttua elämän varrella – ja silti, jokaisessa kohdassa, kodin pitää tuntua kodilta. Toimia, ja kestää aikaa ja silmää.

Laadukas rakentaminen ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos. Yrityksemme kestävä taidonnäyte.

Laatu on kokemuksen koulimaa osaamista ja tietoa ja taitoa valita viisaasti ja toteuttaa järkevästi. Se on ammattiylpeyttä – rohkeutta tehdä toisin ja nöyryyttä toimia luonnonvoimien ehdoilla, tulevaisuutta silmällä pitäen. Reilusti ja aina ihmisiä varten.

Ja siksi me allekirjoitamme laadun omalla nimellämme.

ARJASMAA YHTIÖT

KATSE TULEVAISUUTEEN

Arjasmaa-yhtiöt on rakennusalan suunnannäyttäjä Suomessa. Meidät tunnetaan laadukkaan rakentamisen aikakauden käynnistämisestä. Ja meille se tarkoittaa sitä, että kaiken, minkä allekirjoitamme, pitää olla kestävää, ekologista ja eettistä. Koska siinä on tulevaisuus.

Arjasmaa-yhtiöt muodostaa Arjasmaa Oy ja Rakennustoimisto Laamo Oy  – perheyhtiöt, jotka jokainen edustavat kärkitason erikoisosaamista ja työntekijänsä alan parhaimmistoa.

Yhdessä voimme varmistaa, että kasvamme oikeaan suuntaan. Meillä on nimittäin visio saavutettavanamme: yhteisöllisempi, innovatiivisempi ja kunnianhimoisempi rakentamisen kulttuuri.