KYMPPIKERROS – KOTI TURUN KATTOJEN YLLÄ

Miltä tuntuisi asua Turun yllä? Katsella omalta kattoterassilta kaupungin kattoja aina Tuomiokirkolle ja Tähtitorninmäelle asti ja laskeutua Eerikinkadulle omalla hissillä. Enää ei tarvitse miettiä – tällaista elämä on Ilmarinhovin Kymppikerroksessa, keskustan vaikuttavimmassa huoneistossa.

ARJEN RAAMIT

Kymppikerros on koti, missä jokainen päivä on pala luksusta – kuin katsoisi arkea hieman ylempää. Urbaanin penthousen maailma on tumma ja ylellinen. Tyylikäs muotokieli, älykäs arkkitehtuuri ja tarkoin, laatu edellä valitut materiaalit ja kiinteät kalusteet luovat vaikuttavan pohjan, josta tehdä omansa näköinen.

60-luvulla rakennettu Ilmarinhovi on niin keskustassa, kuin keskustassa suinkin pääsee. Vain metrien päässä on kaikkea, mitä keksiikään tarvita – parhaat ravintolat, monipuolisimmat kaupat niin ruoka- kuin muuhunkin shoppailuun, kiinnostavat lenkkipolut, kuntosalit, koulut, päiväkodit, yöelämä, kulttuuri ja taide. Kun tahtoo kauemmas, mutta jättää auton halliin, voi luottaa liki kulkevaan julkiseen liikenteeseen.

Osoite: Eerikinkatu 9b, 20100 Turku – As Oy Ilmarinhovi

Rakennusvuosi: 2020

Asunnot: 2kpl 5h + kt + s 145,6m2

Arkkitehtitoimisto: Schauman Arkkitehdit Oy

Rakentaja: Rakennusliike Kemppe Oy

KYMPIN KERROS

Sauno omalla kattoterassilla ja katso ikkunasta kaupunkia, astu sitten ihailemaan iltaa vilvoitteluterassille. Siitä voit lähteä vaikka urheilemaan tai kiertelemään kulttuurikohteisiin. Ehkä keskeyttää arjen rytmin upealla illallisella? Kaupungin yllä olo on ihan eri lailla inspiroitunut – uudesta perspektiivistä näkee mahdollisuudet tuorein silmin.

360 ASTEEN NÄKYMÄ EERIKINKADULTA