KYMPPIKERROS – KOTI TURUN KATTOJEN YLLÄ

Miltä tuntuisi asua Turun yllä? Katsella omalta kattoterassilta kaupungin kattoja aina Tuomiokirkolle ja Tähtitorninmäelle asti ja laskeutua Eerikinkadulle omalla hissillä. Enää ei tarvitse miettiä – tällaista elämä on Ilmarinhovin Kymppikerroksessa, keskustan vaikuttavimmassa huoneistossa.

VAPAANA ASUNTO A85 5h+k+s 146,5 m2

Arjasmaan myynti päivystää arkisin klo 8.00–15.30

Arjasmaa-myynti 050 475 7997
myynti@arjasmaa.fi

 
 

ARJEN RAAMIT

Kymppikerros on koti, missä jokainen päivä on pala luksusta – kuin katsoisi arkea hieman ylempää. Urbaanin penthousen maailma on tumma ja ylellinen. Tyylikäs muotokieli, älykäs arkkitehtuuri ja tarkoin, laatu edellä valitut materiaalit ja kiinteät kalusteet luovat vaikuttavan pohjan, josta tehdä omansa näköinen.

60-luvulla rakennettu Ilmarinhovi on niin keskustassa, kuin keskustassa suinkin pääsee. Vain metrien päässä on kaikkea, mitä keksiikään tarvita – parhaat ravintolat, monipuolisimmat kaupat niin ruoka- kuin muuhunkin shoppailuun, kiinnostavat lenkkipolut, kuntosalit, koulut, päiväkodit, yöelämä, kulttuuri ja taide. Kun tahtoo kauemmas, mutta jättää auton halliin, voi luottaa liki kulkevaan julkiseen liikenteeseen.

KYMPIN KERROS

Sauno omalla kattoterassilla ja katso ikkunasta kaupunkia, astu sitten ihailemaan iltaa vilvoitteluterassille. Siitä voit lähteä vaikka urheilemaan tai kiertelemään kulttuurikohteisiin. Ehkä keskeyttää arjen rytmin upealla illallisella? Kaupungin yllä olo on ihan eri lailla inspiroitunut – uudesta perspektiivistä näkee mahdollisuudet tuorein silmin.

ASUNNOT

360 ASTEEN NÄKYMÄ EERIKINKADULTA

MATERIAALIT

TARKEMMAN KUVAUKSEN MATERIAALEISTA LÖYDÄT RAKENNUSTAPASELOSTEESTA.

MOODBOARD

Jokainen koti on arkkitehtoninen kokonaisuus, jota materiaalivalinnat tukevat ja johon sisutus antaa viimeisen leimansa. Mietimme kodin hengen jo tonttikatselmuksen yhteydessä, sillä haluamme suunnitella ja rakentaa täydellisen kodin puitteet juuri sinulle. Valitsemme vain kestäviä, laadukkaita materiaaleja. Lopputuloksena on tyyli, joka kestää aikaa, mutta on kiinni tässä päivässä. Toivottavasti ajatuksistamme on iloa miettiessäsi tulevan kodin tiloja. Alla osa kohdetaulun kuvista, lisää löydät Pinterestistä.