Kahdesta seitsemän asunnon kokonaisuudesta koostuva. Modernia, ympäristöään kunnioittavaa arkkitehtuuria ja vähän parempaa arkea, laadun ja lämmön harmoniaa.

POHJA OMANNÄKÖISELLE ELÄMISELLE

Taso koostuu kahdesta seitsemän asunnon kokonaisuudesta. Kodeissa lämmin tammi pehmentää valkoisen ja mustan pelkistettyä värimaailmaa – kun pohja on tasapainossa, voi kodista tehdä omannäköisen. Elämään ja arkeen väistämättä kuuluva epäjärjestyskin on oikeastaan aika viehättävää, kun ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja jylhä sijainti antavat sille ylelliset raamit. Kaikki on juuri oikealla tavalla tasoissa.

Mikäpä siinä kotona, ilta-auringon tulviessa olohuoneeseen lasisen seinän lävitse. Ihmetellä, kuinka graafiset linjat ja yksinkertainen kulmikkuus sulautuvat saumattomasti pihalta avautuvaan metsään ja tietää, että ihan hetken päässä viipyy meri. Voi vaikka keittää kahvit termospulloon ja lähteä veneelle, tai omalle terassille nauttimaan viilenevästä kevätillasta.

KOHTEEN PERUSTIEDOT

Osoite: Luodontie 1–3, 21110 Naantali

Rakennusvuosi: 2020

Asunnot: A-talo 7 kpl, B-talo 7 kpl – 5 kpl 111 m2,  2 kpl 132 m2

Arkkitehtitoimisto: Sigge Arkkitehdit Oy

SAFA-arkkitehti: Pekka Mäki

Rakentaja: Rakennusliike Kemppe Oy

KUVIA KOHTEESTA

SIINÄ ON KAIKKI

Kun löytää sen oikean, tietää kyllä. Silloin jo sisään astuessa on tullut kotiin – juuri sellaiseen kuin haluaa. Kodin suhteen kun ei tarvitse tehdä kompromisseja. Voi saada unelmien sijainnin meren lähellä, puiden suojassa kaupungin tuntumassa, modernin, ympäristöään kunnioittavan arkkitehtuurin, laadukkaan rakentamisen ja tarkkaan kuratoitujen materiaalien harmonian.

Tervetuloa Tasoon, loppuelämän kotiin.

250 m

Venepaikalle

650 m

Linja-autopysäkille

500 m

Uimarannalle

800 m

Päiväkotiin

1 km

Kouluun