Me rakennamme koteja.

Jokaisella meistä on oma tapamme asua, ja se tapa voi muuttua elämän varrella – ja silti, jokaisessa kohdassa, kodin pitää tuntua kodilta.

MYYNNISSÄ

Vapaa-ajan tontti Naantalin Luonnonmaalla

Naantalin Luonnomaalla myytävänä kallioinen rinnetontti, josta upeat merimaisemat. Tontti on valoista ja ilta-auringon suuntaan. Pinta-ala on 8.800 m2, ja rakennusoikeus loma-asunnolle, vierasmajalle ja saunalle, yht. 250 m2. Tontilla mukavasti korkeuseroa ja hienot sijoittelumahdollisuudet eri rakennuksille. Tie perille asti, Naantalin keskustaan matkaa vajaat 20 kilometriä. Tontilla on nyt kolme purkukuntoista rakennusta. Uudisrakennuksista on tehty alustavat suunnitelmat. Sähköliittymä sisältyy hintaan.

Raision Linnunlaulu

Linnunlaulun hirsinen rivitalo rakentuu Kaanaan asuntoalueelle Raisioon. Kaanaa on rauhallista, perinteistä pientaloaluetta, jossa voi elää lähellä luontoa. Raisionlahti ja sen tunnetut luontopolut lintutorneineen ovat vain reilu kilometrin päässä. Horisontissa siintävät Pansion ”maailmankahvat” eli telakan suuret, siniset nosturit.

Raision Linnunlaulun rakentaa Arjasmaa Yhtiöihin kuuluva Rakennustoimisto Laamo.

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

BORENRANTA LUX

”Klassista jokirantaa”

LIITY ENNAKKOASIAKKAAKSI

 Arjasmaan ennakkoasiakkaana saat tiedon uusista kohteistamme ennen muita, ja sinulla on mahdollisuus saada opastusta asunnon valintaan. Ennakkoasiakkaana olet osa meitä. Jos et vielä tiedä miltä sinun unelmiesi koti näyttää, ei hätää – ennakkoasiakkaaksi liittyessäsi voit täyttää vain omat henkilökohtaiset tietosi ja jättää asuntokysymykset tulevaisuutta varten! 

Hakutulokset

Linnunlaulu A8

Osoite: Kuminakatu 1
Huoneisto: 4H+KT+S
Huoneistokoko: 4H+KT+S 94,5 m2
Velaton hinta: 372,900.00
Myyntihinta: 149,160.00
Myyntitilanne: Vapaana

Haku