Castellum

Luonnon tuomaa luksusta Kaarinan Rauhalinnassa.

Ekologiset hirsirivitalot, joissa on hyvä elää ja hengittää. Kaksi paritaloa ja kaksi neljän asunnon rivitaloa. 

Arjasmaan myynti päivystää arkisin klo 8.00–15.30

Arjasmaa-myynti 050 475 7997
myynti@arjasmaa.fi

Castellum - Moderni maalaisidylli kaupungin kupeessa

Castellum on täydellinen asuinpaikka rauhaa rakastaville kaupunkilaisille. Suojaisa metsikkö ympäröi matalaa, tummaa hirsitaloa, joka henkii laatua ja iätöntä kauneutta.

Talon nurkalta avautuvat monipuoliset ulkoilumaastot, jotka tarjoavat maalaismaisemaa, merenrantaa ja mielenrauhaa. Mäen takana sijaitsevaan Kuusistonsalmeen voi pulahtaa uimaan Hovirinnan ja Voivalan viihtyisillä uimarannoilla tai lähimmältä uimalaiturilta 300 metrin päästä. Omalle veneelle voi hankkia paikan lähialueelta, venepaikkoja vuokraa Kaarinan kaupunki.

Castellum tuo asumiseen luksusta luonnosta ja turvaa maailman tuulilta.

Castellumin rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen ja kohteelle ollaan hakemassa arvostettua Joutsenmerkkiä, eli pohjoismaista ympäristömerkkiä. Lue lisää Joutsenmerkistä.

Castellumin rakentaa Arjasmaa Yhtiöihin kuuluva rakennustoimisto Laamo Oy. Lue lisää Laamosta.

Ekologista kodikkuutta

Castellum on kahden paritalon ja kahden rivitalon moderni kokonaisuus, joka sulautuu tyylikkäästi ympäristöönsä. Talojen massiivihirsiseinissä yhdistyvät kestävä ekologisuus ja lämmin kodikkuus. Värimaailma on lainattu saaristosta ja ikimetsistä, katon profiili rantakallioista.

Castellum valmistuu toukokuussa 2022. Asukkaat voivat muuttonsa jälkeen keskittyä nauttimaan tuulen suhinasta ja lintujen laulusta, koska koko naapurusto on jo valmis. 

Kaarinan keskustaan ja sen monipuolisiin palveluihin on tästä maalaisidyllistä matkaa pari kilometriä.  Turun kulttuuririentoihin ja palkittuihin ravintoloihin ajaa vartissa.

Lähellä kaikkea

Tumma ulkokuori, valoisa sydän

Castellumissa on yhteensä 12 avaraa yhden kerroksen asuntoa: kaksioita, kolmioita sekä neljän ja viiden huoneen asuntoja. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat kaikissa kodeissa suuren avoimen tilan, jossa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Asuntojen seesteinen tunnelma jatkuu myös makuuhuoneisiin sekä sauna- ja kylpytiloihin.

Valo tulvii ikkunoista jokaiseen asuntoon ja terassit avautuvat suoraan viihtyisälle pihalle. Castellumissa on hyvä elää ja hengittää, sillä luonto on lähellä ja kotia suojaa tuttu ja turvallinen, ikiaikainen ja kestävä hirsi.

ASUNNOT

ASEMAPIIRROS

MATERIAALIT

Materiaalivalinnat määrittelevät talon hengen ja kertovat korkeasta laadusta. Lue rakennustapaselosteesta, mitä olemme valinneet tulevaan kotiisi.

Tiedustelut, varaukset ja myynti

Arjasmaa Oy<br>Outi Ääri<br>Asiakaspäällikkö, KiLAT

Arjasmaa Oy
Outi Ääri
Asiakaspäällikkö, KiLAT