VAIN PARAS KOTI ON KYLLIN HYVÄ

MYYNNISSÄ

RAISION LINNUNLAULU

Raision Linnunlaulu on kahdeksan asunnon rivitaloyhtiö, joka rakentuu Kaanaan asuntoalueelle, osoitteeseen Kuminakatu 1, Raisio. Kaanaa on rauhallista ja vehreää omakotitaloaluetta Raisionlahden läheisyydessä. Linnunlaulun valoisa ja aurinkoinen tontti on alueen harvoja vapaana olevia tontteja, joten jatkuva uudisrakentaminen ei tule häiritsemään asumisen rauhaa. Kaanaassa voikin kokea asuvansa kuin maaseudulla, sillä metsiä, puita, puistoja ja polkuja löytyy aivan kotioven tuntumasta. 

SUUNNITTEILLA

BARKERIN KRUUNU

Barkerin Kruunu on tyylikäs, tummalla tiilellä verhottu kolmikerroksinen kerrostalo, joka rakennetaan Raunistulan perinteiseen työläiskaupunginosaan, osoitteeseen Alfankatu 2, Turku.

Alueen suosio on viime vuosina kasvanut asuinrakentamisen ja vanhojen kohteiden remontoinnin myötä. Alueella viihtyvät asukkaat, jotka kaipaavat ympärilleen vehreyttä, mutta haluavat silti asua aivan kantakaupungin palvelujen tuntumassa.

Asunnoissa on tilava lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Mahdollisuus myös lämpimään autopaikkaan rakennuksen pohjakerroksen autohallissa.

REFERENSSIT

Elä arjen yläpuolella ihan turun sydämessä

LINNANKATU 55 ON SIINÄ MISSÄ VIRTAA JOKI JA ELÄMÄ

ELÄMÄN PARHAAT NELIÖT RAUNISTULAN RIMASSA

ARKKITEHTUURI UUDELLE TASOLLE NAANTALIN KARJALUODOSSA